WIJ ZIJN EEN

ERKEND LEERBEDRIJF

WERK


Carwash Larenstein is verbonden met Autobedrijf de Rooij. Een familiebedrijf sinds 1928 waar we in een prettige omgeving en een gezellige sfeer samenwerken. Lees hier meer over wie wij zijn. Wij hebben regelmatig vacatures, omdat we ook met parttimers werken.
Dus heb je een tussenjaar, wil je graag in het weekend aan de slag of spreekt fulltime jou ook aan solliciteer dan snel op deze spetterende vacatures! Mail naar: wasstraat@derooijauto.nl

Weekend medewerker! Dag verantwoordelijke!


Ben jij op zoek naar een toffe baan voor de zondag en de vakanties?  En houd jij van auto's?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat wij bieden: Een leuke bijbaan voor langere tijd! Een prima salaris.
Wat ga je doen?
Jij bent dag verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de wasstraat. Voor dit leuke, en best wel pittige werk zijn wij op zoek naar collega’s het niet erg vinden om natte schoenen te krijgen en het bovenal leuk vinden om autoliefhebbers met een schone auto weer de deur uit te laten gaan! 

Wat wij vragen:
Je bent minimaal 18 jaar oud.
Jij bent op zondag beschikbaar en kan in de vakanties werken.
Je bent een echte doorzetter en je kunt hard werken.
Heb je interesse mail dan je gegevens naar:wasstraat@derooijauto.nl of kom langs

Zoek je een stage plaats?


Bij Carwash Larenstein bieden wij iedereen de kans om te leren. Of het nu gaat om een meeloop stage of afstudeerproject. Stuur een mail of kom langs.

© Copyright 2013-2024  Carwash Larenstein        KvK 53685903        Privacybeleid        Contact        Twitter    Facebook     Instagram        Beheer Deze website is gemaakt door Romilan ICT