WIJ ZIJN EEN

ERKEND LEERBEDRIJF

WERK


Carwash Larenstein is verbonden met Autobedrijf de Rooij. Een familiebedrijf sinds 1928 waar we in een prettige omgeving en een gezellige sfeer samenwerken. Lees hier meer over wie wij zijn. Wij hebben regelmatig vacatures, omdat we ook met parttimers werken.
Dus heb je een tussenjaar, wil je graag in het weekend aan de slag of spreekt fulltime jou ook aan solliciteer dan snel op deze spetterende vacatures! Mail naar: post@CarwashLarenstein.nl

Bijbaan weekend 5 tot 10 uur


Ben jij op zoek naar een toffe baan voor het weekend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij bieden:
Een leuke bijbaan voor langere tijd! Een goed salaris!! 6 tot 10 euro per uur.
Laarzen en een jas van de zaak! 
Onze werkuren zijn overdag.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het voorwassen van de auto's en het bedienen van de wasstraat. Voor dit leuke, en best wel pittige werk zijn wij op zoek naar collega’s het niet erg vinden om natte laarzen te krijgen en het bovenal leuk vinden om autoliefhebbers weer met een schone auto de deur uit te laten gaan! Om de afwisseling er in te houden sta je ook achter de kassa. Geld teruggeven en wasprogramma’s adviseren behoren daarbij tot jouw werkzaamheden.
Wat wij vragen:
Je bent op zaterdag of zondag beschikbaar en je bent minimaal 16 of wordt dat bijna.
Heb je interesse? 
Mail je CV en een beknopte motivatie naar Bas de Rooij post@carwashlarenstein.nl

Zoek je een stage plaats?


Bij Carwash Larenstein bieden wij iedereen de kans om te leren. Of het nu gaat om een meeloop stage of afstudeerproject. Als er ruimte is binnen onze organisatie dan ben je bij ons welkom. Stuur een mail of kom langs.

© Copyright 2010-2019  Carwash Larenstein        KvK 53685903        Privacybeleid        Contact        Twitter        Beheer Deze website is gemaakt door Romilan ICT