EXTRA WASPASVOORDELEN:

- Online inzien van betalingen

- Facturen of kassabonnen printen

- Autowas historie inzien

- Betalen via Ideal

- Geen verplichte NAW registratie

DE WASPAS


Wie geld wil besparen, kiest voor de waspas van Carwash Larenstein. Profiteer direct van aantrekkelijke kortingen tot wel 2,50 euro per wasbeurt. Met de waspas wast u altijd tegen gereduceerde tarieven! U wast uw auto al vanaf 9 euro. Klik hier voor alle prijzen.

De waspas is op 2 manieren aan te vragen en op te waarderen. Dit kan bij onze medewerkers bij de wasstraat of via waspas aanvragen.†De waspas is oplaadbaar met een tegoed van 30, 50, 75, 100 of 200 euro. Bij iedere wasbeurt ontvangt u een overzicht met uw actuele saldo.

Waspas kortingen zijn alleen geldig bij voldoende tegoed. Waspas korting is niet icm een andere actie mogelijk.

ONLINE OPWAARDEREN


U kunt het saldo van de waspas gemakkelijk online opwaarderen via iDeal, de transacties inzien en uw profiel bijwerken.

Voor het inloggen en betalen via iDeal heeft u een waspasnummer en een wachtwoord nodig. Deze heeft u gekregen bij de aanschaf van de waspas. Heeft u deze inloggegevens niet meer? Kom dan langs met uw waspas bij onze wasstraat en wij maken een nieuw wachtwoord aan.

Heeft u al eerder met uw pas ingelogd maar u bent uw wachtwoord vergeten? Ga dan naar inloggen en kies de optie "wachtwoord vergeten".

Betaalt u mat IDeal, dan staat er op u bankafschrift: Stichting Mollie Payments inzake Carwash Larenstein.

Zakelijk wassen
Uw bedrijfsauto is uw visitekaartje en moet goed worden onderhouden. De†waspas†biedt voor bedrijven een veilige en efficiŽnte manier om de auto's te wassen†en zo het wagenpark schoon te houden. Zodra u of uw medewerkers de waspas†gaan gebruiken, merkt u de voordelen voor uw bedrijf. Kortingen, kostenbeheer en minder administratie resulteren in een efficiŽntere bedrijfsvoering. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Pinnen, ja graag!iDeal
© Copyright 2010-2019  Carwash Larenstein        KvK 53685903        Privacybeleid        Contact        Twitter        Beheer Deze website is gemaakt door Romilan ICT