Wasboxen - doe het zelfIn de wasboxen tegenover onze wasstraat kan de “doe-het-zelver” zich helemaal uitleven. Deze wasboxen worden beheerd door Total Tanken Bilthoven


De vloer is weer klaarNa 3 dagen mag het resultaat er zijn. Op de foto kunt u goed zien hoe het was en hoe het is geworden. Wij zijn er trots op.


OnderhoudOm onze wasstraat in topconditie te houden, voeren wij regelmatig onderhoud aan onze machine. Dit plannen wij zoveel als mogelijk op een maandag ochtend. Op onze site vind u altijd onze actuele openingstijden.


Filmpje!
Wij steunen de CliniClowns!Heb je thuis of op het werk nog lege cartridges of oude mobiele telefoons liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze bij ons in. Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steun je CliniClowns. Voor elke bruikbare cartridge ontvangen CliniClowns een vergoeding van €0,40 en voor elke mobiel ontvangen zij een vergoeding van €3. Hiermee kunnen wij nog meer zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bezorgen!


Klaar voor de winter met Rain-XRain-X is al jaren bekend als de voorruitbehandeling voor beter zicht tijdens het rijden. Door gebruik te maken van dezelfde vooruitstrevende technologie die zorgt voor de waterafstotende werking, is Rain-X er in geslaagd een product te ontwikkelen dat zorgt voor een langdurige bescherming van de gehele auto, lak, chroom en glas. Rain-X bestaat uit siliconen en polymeren die zich langdurig hechten op het oppervlak. Door de waterafstotende werking wordt uw zicht beter en dit komt de veiligheid ten goede! Door een aparte boog in de wasstraat wordt Rain-X eenvoudig en zonder tijdverlies aangebracht op de gehele auto.
Meer over Rain-XLege shampoo vaten 20L - Gratis ophalenEr zijn weer lege shampoo vaten. De 20 liter shampoo vaten zijn zeer geschikt voor hergebruik. Deze kunt u gratis afhalen bij onze wasstraat. Zo belanden deze vaten niet in het afval maar krijgen ze een 2e leven.


Binnen kijken met Google Street View
© Copyright 2010-2019  Carwash Larenstein        KvK 53685903        Privacybeleid        Contact        Twitter        Beheer Deze website is gemaakt door Romilan ICT