Stichting Ambulance WensOok wij doen mee aan de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 1 juli!  Op deze dag doneren we bij iedere wasbeurt een euro aan het Stichting Ambulance Wens. Zo dragen jij én wij een steentje bij aan de laatste wens van immobiele terminale patiënten. Kom ook langs om je auto te wassen en dit goede doel te steunen. We zien je graag op zaterdag 1 juli, tot dan! 


Vroege vogel actie!Speciaal voor waspashouders: profiteer van dinsdag tot en met zaterdag van onze Vroege vogel actie! Tussen 8:00 en 10:00 krijgt u ons meest uitgebreide RainX wasprogramma 1 voor slechts €13,50! Dat is maar liefst € 5,- korting. Deze actie geldt tot en met 30 juni 2023. Heb je nog geen waspas? Klik hier!


Was en win!In januari 2023 vinden de BOVAG WinterWasWeken plaats. Bij iedere wasbeurt tussen 1 en 31 januari ontvangen je een kanskaart waarmee fantastisch mooie prijzen te winnen zijn. Deelnemers kunnen een cheque winnen van € 10.000,- voor een auto naar keuze. Bovendien ga je met een goed schoongewassen auto naar huis, een must in de donkere wintermaanden: schone koplampen en ruiten verbeteren uw zichtbaarheid op de weg! Dus was en WIN!


Carwash Larenstein wast op 2 juli auto’s voor het Nationaal MS FondsOok wij doen mee aan de BOVAG NationaleAutowasdag op zaterdag 2 juli! Op deze dag doneren we bij iedere wasbeurt aan het Nationaal MS Fonds. Zodragen jij én wij een steentje bij aan een beter leven met MS. Kom ook langs om
je auto te wassen en het goede doel te steunen. We zien je graag op zaterdag 2
juli, tot dan!


Win een auto!De hele maand januari van 2022 staat in het teken van de WinterWasWeken actie! Bij elke wasbeurt maak je kans op fantastische prijzen! Je hebt altijd prijs en een van de prijzen is een cheque t.w.v. €10.000 voor een auto naar keuze.... Dat is pas goed het nieuwe jaar beginnen toch? Vul hier je unieke code in!


Wassen voor Muziekids!CarwashLarenstein in Bilthoven wast tijdens Nationale Autowasdag op 3 juli 2021 auto’s voor
het goede doel: de Muziekids. Wij schenken voor elke gewassen auto € 1,- aan de
Muziekids. 

In een ziekenhuis is een kind vaak niet zichzelf. Hetdraait daar niet om wie zij als kind zijn, maar om wat hun  ziekte is. Ze zijn niet Jeroen of Saskia, maar zieke Jeroen en zieke Saskia. De Muziekids zetten zich in om Jeroen en Saskia in de muziekstudio even zichzelf te laten zijn en te vergeten dat ze ziek zijn. Ze kunnen in de studio zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. En bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces. Kijk eens op www.muziekids.nl voor meer info.


Autoverzorgingsproducten en autoparfum €5Alle Autoverzorgingsproducten en autoparfum op de pallet 5 euro per stuk! Op=op!


Wij zijn open!


Geachte klant, 

Wij zijn gewoon open volgens onze normale openingstijden, deze kunt u vinden op onze site. En mochten ze toch anders zijn, dan vermelden wij dat ook op de site. 
Wij verzoeken u met de volgende maatregelen rekening te houden:
Kom op tijd wij zijn al open om 8:00, maandag en zondag om 10:00.
• draai zelf uw antenne eraf en klap uw spiegels in, als dat nodig is.
• blijf in de auto zitten, wij komen naar u toe.
• houd uw betaalmiddel gereed.
• We hebben beperkte stofzuiger plaatsen.
• draag een mondkapje en houd 1,5m afstand. 

Onze openingstijden tijdens de feestdagen:

• 1e en 2 kerstdag zijn wij gesloten
• 1 januari zijn wij gesloten

Alle overige dagen zijn wij geopend.

Blijf gezond en wij wensen u fijne feestdagen! 

Groeten uit de wasstraat


Autozeep.nlWij wassen met de top producten van Autozeep.nl. Autozeep producten houden u auto in top conditie. Klik hier voor Autozeep.nl


POFFERTJESDAGVrijdag 3 juli is het poffertjesdag. Kom tussen 11:00 en 16:00 je auto wassen en geniet van een gratis portie poffertjes. CarwashLarenstein & www.opdepoffer.nl


Wasboxen - doe het zelfIn de wasboxen tegenover onze wasstraat kan de “doe-het-zelver” zich helemaal uitleven. Deze wasboxen worden beheerd door Total Tanken Bilthoven


De vloer is weer klaarNa 3 dagen mag het resultaat er zijn. Op de foto kunt u goed zien hoe het was en hoe het is geworden. Wij zijn er trots op.


OnderhoudOm onze wasstraat in topconditie te houden, voeren wij regelmatig onderhoud aan onze machine. Dit plannen wij zoveel als mogelijk op een maandag ochtend. Op onze site vind u altijd onze actuele openingstijden.


Filmpje!
Wij steunen de CliniClowns!Heb je thuis of op het werk nog lege cartridges of oude mobiele telefoons liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze bij ons in. Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steun je CliniClowns. Voor elke bruikbare cartridge ontvangen CliniClowns een vergoeding van €0,40 en voor elke mobiel ontvangen zij een vergoeding van €3. Hiermee kunnen wij nog meer zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bezorgen!


Klaar voor de winter met Rain-XRain-X is al jaren bekend als de voorruitbehandeling voor beter zicht tijdens het rijden. Door gebruik te maken van dezelfde vooruitstrevende technologie die zorgt voor de waterafstotende werking, is Rain-X er in geslaagd een product te ontwikkelen dat zorgt voor een langdurige bescherming van de gehele auto, lak, chroom en glas. Rain-X bestaat uit siliconen en polymeren die zich langdurig hechten op het oppervlak. Door de waterafstotende werking wordt uw zicht beter en dit komt de veiligheid ten goede! Door een aparte boog in de wasstraat wordt Rain-X eenvoudig en zonder tijdverlies aangebracht op de gehele auto.
Meer over Rain-XLege shampoo vaten 20L - Gratis ophalenEr zijn weer lege shampoo vaten. De 20 liter shampoo vaten zijn zeer geschikt voor hergebruik. Deze kunt u gratis afhalen bij onze wasstraat. Zo belanden deze vaten niet in het afval maar krijgen ze een 2e leven.


Binnen kijken met Google Street View
© Copyright 2013-2024  Carwash Larenstein        KvK 53685903        Privacybeleid        Contact        Twitter    Facebook     Instagram        Beheer Deze website is gemaakt door Romilan ICT