WIJ ZIJN EEN

ERKEND LEERBEDRIJF

WERK


Carwash Larenstein is verbonden met Autobedrijf de Rooij. Een familiebedrijf sinds 1928 waar we in een prettige omgeving en een gezellige sfeer samenwerken. Wij hebben regelmatig vacatures, omdat we ook met parttimers werken.
Dus heb je een tussenjaar, wil je graag in het weekend aan de slag of spreekt fulltime jou ook aan solliciteer dan snel op deze spetterende vacatures! Mail naar: post@CarwashLarenstein.nl

Zoek je een fulltime baan?


Momenteel zoeken we geen fulltimer. Heb je wel interesse? Stuur dan je CV naar ons en dan benaderen wij je als er een plek vrij is.

Zoek je een bijbaan?


Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor de zaterdag of zondag in een wasstraat en ben je in de vakantie ook dagen beschikbaar? Ben jij daarnaast woonachtig in Bilthoven of omgeving en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor onze wasstraat zijn wij op zoek naar iemand die van aanpakken weet en niet bang is om vies te worden. Het werk zal vooral bestaan uit het voorwassen van auto's. Leeftijd vanaf 16 jaar. Mail of kom langs.

Zoek je een stage plaats?

Bij Carwash Larenstein bieden wij iedereen de kans om te leren. Of het nu gaat om een meeloop stage of afstudeerproject. Als er ruimte is binnen onze organisatie dan ben je bij ons welkom.

© Copyright 2010-2018  Carwash Larenstein        KvK 53685903        Privacybeleid        Contact        Twitter        Beheer Deze website is gemaakt door Romilan ICT